PROIECTUL FAMILY2GO

Scopul acestui proiect este acela de a aduce inspiratie in viata oricui isi doreste sa calatoreasca si sa faca din asta un stil de viata.

Suntem Daria, Andreea, David si Alex, o familie normala din Bucuresti. Mult spus Bucuresti, caci noi consideram ca intreaga lume este casa noastra si dorim sa o descoperim pe toata.

La inceput am fost doar Andreea si doar Alex, dupa care am devenit Andreea si Alex Dinu. Periplului nostru prin lume s-a adaugat in 2015 si Daria si am inceput sa calatorim altfel. Nu tarziu, in 2019 Family2Go a devenit echipa completa prin alaturarea lui David si astfel devenind intregul pe care ni-l doream.

Prin calatorit ne dorim sa ne educam si sa ii educam pe copiii nostri. Astfe, experientele adunate in timpul plimbarilor noastre prin lume credem ca ne fac oameni mai buni.

Ne dorim sa calatorim in fiecare an peste 100 de zile.

Pentru noi calatoritul este un stil de viata, ne aduce fericire si ne face sa ne simtim impliniti. Calatoritul inseamna pentru noi experiente, evolutie si educatie. Credem ca cine suntem astazi se datoreaza in proportie foarte mare (si) vietii de calator.

Ce ne place sa facem:

  • Sa exploram muntii in si din afara tarii.

  • Sa descoperim si sa ne relaxam pe plaje retrase si salbatice.

  • Sa cunoastem noi oameni si sa invatam din experientele lor.

  • Sa gustam din fiecare tara – suntem gurmanzi

  • Sa simtim cultura fiecarei tari si natii.

NOI SUNTEM FAMILY2GO

Daria

Mie imi place marea, chiar daca nu inot, imi place muntele, chiar daca obosesc, imi place sa fiu plecata de acasa, imi plac hotelurile si mancarurile bune. Si mai presus de toate, locurile de joaca noi.

Andreea

Imi place marea si imi place soarele, imi plac padurile verzi si linistea lor, imi plac aventurile si cartile bune, dar si sa conduc pe vreme buna si pe drumuri spectaculoase.

David

Deocamdata imi place sa fiu oriunde in aer liber, unde am ce sa descopar nou si unde sunt alaturi de familia mea. O ador pe Daria si tot timpul ma iau dupa ea.

Alex

Imi plac muntii si plajele linistite, imi place vinul si imi plac oamenii. Vreau tot timpul sa descopar oameni noi si experiente noi, sa fiu pe drumuri alaturi de cei pe care ii iubesc.

Family2Go in cifre

0
Continente
0
Tari vizitate pana acum
0
Zile calatorite pe an