Va puteti face planuri ca intr-unul dintre weekendurile de la inceputul primaverii sa va prinda in zona Campulungului, la doar 2 ore si jumatate de Bucuresti. De acolo, apucati drumul inspre cabana Voina si nu veti regreta spectacolul pe care poienile pline cu branduse vi-l ofera.

Drumul pana la cabana Voina este asfaltat si practicabil pe parcursul intregului an. Pana la cabana va puteti opri si la barajul Rausor ca sa admirati muntii Iezer Papusa in toata splendoarea lor dar si vaile din jur.

Cum ajungeti la cabana Voina, parcati masinile si gasiti o trecere peste rau (daca nu puteti in zona parcarii, coborati cateva sute de metri pe drumul pe care ati venit si veti gasi un pod peste rau). Cum ati traversat raul incepeti sa coborati pe parcursul acestuia si in cateva minute veti da peste minunatele poieni in care veti face poze numai bune pentru orice va doreste sufletul.

Aveti numai grija, va rugam, sa nu rupeti florile, sa nu le calacati si sa aveti grija ca toata lumea sa se poata bucura de ele.

Mai departe va lasam in companie pozelor facute de noi.